Sporten hoeft niet saai te zijn. Of ongemakkelijk. Nee, sporten doen we samen. Ik bied programma’s voor iedereen. Houd je wel van een stevige wandeling en wil je graag lichamelijk sterker worden? Dan is Power Walking echt iets voor jou! Is jouw tempo niet meer zo hoog, ben je aan het revalideren of ben je juist op zoek naar rust? Dan is Mindfull Walking erg geschikt.

Bij Power Walking lopen we ongeveer 1 uur in een stevig & krachtig tempo, We halen een snelheid van 6,5-7 km/h en doen tussendoor spierversterkende oefeningen. Power walking zorgt voor een optimale gezondheid en betere conditie. Het draagt bij aan het verliezen van vet en ook zijn de deelnemers beter in balans en hebben meer energie!

Bij Mindfull Walking ligt het tempo lager en richten we ons op aandachtig leven en bewegen! Mindfull Walking zorgt voor rust in je hoofd en een actieve leefstijl. Het is ook mogelijk om deze twee activiteiten te ondersteunen met Fitness.

Met het programma Fitness voor Dames trainen we samen in de fitnesszaal, waarbij ik je begeleid. Ik heb tijdens mijn eigen strijd tegen de kilo’s gemerkt dat trainen in een fitnesszaal voor oncomfortabele momenten kan zorgen en vaak is er geen ”stok achter de deur”. Door het samen te doen is er meer motivatie en afwisseling, het fitnessen blijft leuk! Tijdens mijn les van 1 uur komen alle spiergroepen aan bod en werken we samen naar onze doelen.

Vind je een groepsles nou niets? Dan bied ik tevens Personal Training, waarbij ik één op één coaching aanbied. Dit kan zowel bij je thuis op in de sportstudio.

All it takes is a first step!

 

Vergelijkbare berichten