Wat heb ik te bieden?

Leefstijlverandering!!!!!

Je leert anders te eten en meer te bewegen. Als voedingsdeskundige schrijf ik geen dieet voor maar help je stap-voor-stap je voedingspatroon en eetgewoontes aan te passen. Je leert alle kennis en vaardigheden om een gezond gewicht te bereiken en het belangrijkste te behouden.

Dit doen we door in een kennismakingsgesprek elkaar te leren kennen. We gaan kijken wat je wilt bereiken en waar je eventuele knelpunten liggen. We beoordelen je medische geschiedenis, je leefgewoontes, je bewegingspatronen en natuurlijk je hulpvraag.

Op basis van deze bovenstaande gegevens maak ik dan een individueel behandelplan. Ik ga ervan uit dat elk individu anders is, waardoor we kijken naar wat het beste bij jou past. Hierdoor is het makkelijker het plan en programma vol te houden en komt het gewenste resultaat in zicht.

Daarnaast bied ik Power Walking lessen aan, waar we 1 uur lopen in een stevig krachtig tempo snelheid tot 6,5-7 km/h met tussendoor spierversterkende oefeningen onder begeleiding van mij.

Powerwalking, een betere gezondheid, conditie, afvallen, beter in balans en meer energie! Dit is vanaf september 2019 ook een onderdeel van mijn dienstenpakket. Mindful Walking is aandachtig leven en bewegen!

” Mindful Walking zorgt voor rust in je hoofd en een actieve leefstijl”

Powerwalkingclub, locatie: Enschede-Oost is fit&fun!

All it takes is a first step!

Daarnaast focus ik me ook op fitness voor dames, want alleen trainen in een fitness zaal vinden wij dames meestal saai, waardoor de motivatie wegzakt. In de les fitness voor dames komen alle spiergroepen aan bod werken we samen in 1 uur naar je doel.

En natuurlijk bestaat Personal training ook tot de mogelijkheden. Samen met mij als coach werken aan je persoonlijke doelen, op locatie of in de sportstudio. Daar waar jij het wil.

Neem direct contact op als je meer informatie wil!